Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Meşaleyi kim yakacak?

Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Meşaleyi kim yakacak?

Süper Lig’in 2023/24 sezonunda kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ligde son 7 maçı kaldı. Peki, hangisi şampiyonluk meşalesini yakacak? Tıkla ve ankete katıl!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe, kıran kırana şampiyonluk mücadelesi veriyor. Sarı kırmızılılar, 84 puanla lider konumda bulunurken, Sarı lacivertliler ise 82 puanla Aslan'ın peşini bırakmıyor.

Ligde son 7 maçları kalan iki büyük takımın, bu karşılaşmalarda kaçar puan toplayacağı merak edilirken, sezon sonunda kimin şampiyon olacağı ise merak konusu oldu. Peki, hangi takım Süper Lig 2023/24 sezonu şampiyonu olacak ?

TIKLA VE ANKETE KATIL!

Galatasaray

ASLAN 12 MAÇTIR KAZANIYOR

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, çıktığı son 12 maçı da kazandı. Okan Buruk'un öğrencileri, bu sezon ligde 31 maçta, 27 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Aslan, bu karşılaşmalarda ise 69 gol atıp kalesinde 20 gol gördü.

icardi.jpg

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ ICARDİ

Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi, geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da takımın en golcü ismi konumunda. Süper Lig'in 2023/24 sezonunda 27 kez sahaya çıkan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 18 gol atıp, 8 de asist üretti.

Fenerbahçe

KANCAYI ATTI BIRAKMIYOR

Ali Koç'un başkanlığı döneminde en iyi sezonunu geçiren Fenerbahçe, 82 puanla Süper Lig'de 2. sırada bulunuyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri bu sezon çıktıkları 31 maçta, 21 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sarı lacivertli takım, bu karşılaşmalarda 83 gol attı ve kalesinde 27 gol gördü.

edin-dzeko.jpg

GOL KRALLIĞINA OYNUYOR

Boşnak yıldız Edin Dzeko, takımını sırtlayan en önemli oyunculardan biri. 38 yaşındaki santrafor, bu sezon ligde çıktığı 30 karşılaşmada 19 gol ve 5 asist yaptı. Mauro Icardi ile gol krallığı yarışında mücadele eden Dzeko, lig sonunda takımını şampiyon yapabilecek mi, o da ayrı bir merak konusu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum