Galatasaray şampiyonluk şansını tepti

Galatasaray şampiyonluk şansını tepti

Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor’a 4-1 mağlup oldu.

Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor’a 4-1 mağlup oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray, 9. dakikada Yunus Akgün’ün orta sahadan taşıdığı top sonrası attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak ev sahibi ekip, 22. dakikada Marius Mouandilmadji’nin golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Samsunspor, 57. dakikada Papa Alioune Ndiaye ile öne geçti. 71. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mouandilmadji farkı ikiye çıkardı. Maçın son bölümünde ise 83. dakikada Ndiaye bir gol daha kaydederek skoru belirledi: 4-1.
Galatasaray’da Victor Osimhen ve Abdülkerim Bardakcı’nın yakaladığı fırsatlar sonuç vermezken, Samsunspor etkili oyunuyla sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.