Galatasaray yeni sezonun ilk bombasını patlattı

Galatasaray yeni sezonun ilk bombasını patlattı

Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray'da transfer çalışmaları kapsamında flaş bir gelişme yaşandı. Cimbom'un efsane futbolcularından Gheorghe Hagi'nin oğlu olan Ianis Hagi'nin transferi için anlaşma sağlandı. İşte, detaylar...

Galatasaray, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek amacıyla harekete geçerken, sarı-kırmızılıların özellikle Dries Mertens'in durumunun belirsizliği nedeniyle 10 numara pozisyonu için alternatif arayışları devam ediyordu. Bu kapsamda, bonservisi Glasgow Rangers'ın elinde bulunan ve bu sezonu Alaves'te kiralık geçiren 26 yaşındaki Ianis Hagi'nin transferi için tüm detaylar netlik kazandı.

haber1-004.jpg

HAGİ'NİN ROLÜ BÜYÜK

Ianis Hagi'nin transferinde Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin büyük rol oynadığı belirtiliyor. Babası tarafından Galatasaray'a gitmesi konusunda tavsiye edilen Ianis, Türkiye'de doğmuş olup, transfer resmiyet kazanırsa yıllar sonra ülkemize geri dönecek.

haber2-002.jpg

IANIS HAGİ'NİN PERFORMANSI

26 yaşındaki Ianis Hagi, kariyeri boyunca Vitorul, Fiorentina, Genk, Glasgow Rangers ve Alaves gibi kulüplerde forma giydi. Orta sahada görev alan genç yıldız, 253 maçta 52 gol ve 43 asistlik performans sergileyerek skora etkili olmayı başardı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.