Galatasaray yeni stoperini buldu: İtalya’dan geliyor
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala savunma hattına takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyor.
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala savunma hattına takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Genoa forması giyen Belçikalı stoper Koni de Winter'ı gündemine aldığı öğrenildi.
GENOA 25 MİLYON EURO İSTİYOR, AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE!
Tutto Juve'nin haberine göre, Galatasaray'ın yanı sıra İtalyan devi Inter, İspanyol ekibi Villarreal ve İngiliz kulüpleri Bournemouth, Crystal Palace, West Ham United da 23 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusuyla yakından ilgileniyor.
Geçtiğimiz sezon Juventus'tan 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Koni de Winter'in Genoa ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genoa'nın genç milli futbolcu için 25 milyon Euro bonservis talep ettiği belirtiliyor.
De Winter, geçen sezon Genoa formasıyla çıktığı 26 maçta 3 gol atarak savunma hattına skor katkısı da sağlamıştı.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.