Galatasaray’a Almanlardan bonservis yanıtı!

Galatasaray’a Almanlardan bonservis yanıtı!

Galatasaray’ın transferi için çok çabaladığı Eren Dinkçi hakkında flaş gelişme yaşandı. Oyuncunun bonservisine sahip olan Alman ekip Werder Bremen, yıldız topçu için kararını verdi. İşte ayrıntılar…

Trendyol Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Takvim'in haberine göre, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig'in lideri sarı kırmızılılara, 22 yaşındaki futbolcu Eren Dinkçi'den kötü bir haber geldi.

İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU

Bonservisi Werder Bremen'de bulunan ve Heidenheim'da kiralık oynayan futbolcunun değeri artış gösterdi. Mızıkacılar, yüksek formuyla dikkatleri üstüne çeken 22 yaşındaki futbolcunun güncel bonservis bedelini 8 milyon Euro olarak belirledi.

Futbolcuya Galatasaray dışında Almanya'dan da talipler bulunuyor. Dinkçi'nin adı transferde Leipzig'in yanı sıra Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen ile de anılıyor.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Sağ açık ve forvette görev yapabilen 1.88 boyundaki Dinkçi, bu sezon Heidenheim'da 26 maça çıktı. 9 gol atan futbolcu, takımına 3 de asist katkısı verdi.

Heidenheim ile kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek Dinkçi'nin Werder ile de 2025'e kadar kontratı bulunuyor. Kariyerinde çıktığı 110 maçta 43 gol, 21 asist üreten Eren Dinkçi, 3 kez de Almanya U20 Takımı'nın formasını terletti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.