Galatasaray'a Arjantinli orta saha! Cimbom'dan dev transfer hamlesi

Galatasaray'a Arjantinli orta saha! Cimbom'dan dev transfer hamlesi

Trendyol Süper Lig'de bitime 3 hafta kala liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Yeni sezonda orta saha takviyesi yapmak için kolları sıvayan sarı-kırmızılılar Arjantinli yıldız futbolcuyu gündemine aldı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 35. haftayı en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider tamamladı.

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşırken Fenerbahçe ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

İki maçın sonucuna göre Galatasaray, 2023-2024 sezonu şampiyonluğunu ilan edebilir..

Önemli bir avantajı elinde bulunduran Galatasaray, lider olarak girdiği son haftalarda şampiyonluk kaybetmemesiyle biliniyor.

Sarı-kırmızılı ekibin şu anda kadrosunda bulunan ve Süper Lig'de süre alan 26 futbolcudan 18'i kariyerlerinde daha önce bir lig organizasyonunda şampiyonluk gördü.

Şampiyonluk tecrübesi olan bu futbolcular, Galatasaray'ı bu sezon ligde başarıya taşıdı.. Diğer yandan önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da orta saha arayışları sürüyor.

Yeni sezona da güçlü bir kadroyla girmek isteyen sarı-kırmızılılar, kadro mühendisliği konusunda ince eleyip sık dokuyor.

Önümüzdeki sezonda Avrupa'da boy gösterecek Galatasaray, yaz transfer sezonunda Belçika ekibi Genk forması giyen Arjantinli orta saha Matias Galarza'yı kadrosuna katmak için girişimlere başlayacak..

22 yaşındaki genç orta sahayı yakından takip eden sarı-kırmızılılar, sezon bittikten sonra futbolcu ve kulübüyle temaslarını sıklaştıracak.

2002 doğumlu orta saha oyuncusu, Genk formasıyla bu sezon 43 resmi maça çıktı.

1.80 boyundaki Tangocu bu maçlarda 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.. Galarza, ön libero mevkisinin yanı sıra merkez orta saha hattında da görev yapabiliyor.

Sözleşmesi Haziran 2026'da bitecek olan futbolcunun piyasa değeri ise 5 milyon euro.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.