Galatasaray'da bir ayrılık daha kapıda: O yıldız Moskova yolunda!

Galatasaray'da bir ayrılık daha kapıda: O yıldız Moskova yolunda!

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Frankowski'nin ardından bir ayrılık daha yaşanmak üzere.

Galatasaray'da transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Frankowski'nin ardından bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Sarı-kırmızılılar, devre arasında kadrosuna kattığı ancak beklentileri karşılayamayan Kolombiyalı stoper Carlos Cuesta ile yollarını ayırma kararı aldı.

SPARTAK MOSKOVA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

TRT Spor'un haberine göre, Galatasaray yönetimi, 26 yaşındaki stoper Carlos Cuesta'nın transferi için Rus kulübü Spartak Moskova ile görüşmelere başladı. Bu görüşmelerin olumlu seyretmesi halinde Cuesta'nın Rusya ligine transfer olması bekleniyor.

İŞTE PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla çıktığı 9 maçta gol veya asist katkısı sağlayamayan Cuesta, yeni sezonda teknik direktör Okan Buruk'un kadro planlamasında yer almıyordu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.