Galatasaray’da kaleci arayışı: 6 isimle görüşülüyor
14 yıl boyunca Galatasaray kalesini koruyan Fernando Muslera’nın vedası sonrası sarı-kırmızılılarda kaleci transferi için yoğun bir hareketlilik başladı. Yönetim, yeni sezon öncesi kaleyi emanet edebileceği 6 önemli isme odaklandı.
Galatasaray’da uzun yıllar takımın efsane kalecisi olarak görev yapan Fernando Muslera’nın takımdan ayrılması, kulübü kaleci arayışına yönlendirdi. Yeni sezonda kaledeki boşluğu doldurmak için yönetim hummalı bir çalışma içinde. Sarı-kırmızılılar, Muslera’nın yerine en az 6 aday kaleciyi değerlendiriyor.
TRANSFERDE HAREKETLİ SAATLER
Transfer rotasında Trabzonspor’un milli kalecisi ön plana çıkıyor. Sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden oyuncu için Trabzonspor kulübü satmaya sıcak bakmıyor ancak Galatasaray, para ve takas teklifleriyle masaya oturmayı planlıyor. Yunanistan’da geçtiğimiz sezon 46 resmi maçta 15 maç kalesini gole kapatan bir kalecinin “Galatasaray ile anlaştım” sözleri dikkat çekti ve kulislerde farklı yorumlara yol açtı. İspanyol devinden bir kalecinin ise satın alma opsiyonuyla kiralanması gündemde.
FARKLI SEÇENEKLER MASADA
Piyasa değeri yaklaşık 20 milyon Euro olan Polonyalı kaleci, sözleşmesinin bir yıl daha devam etmesine rağmen uygun bir fiyatla transfer edilebilir durumda. Barcelona’da çok fazla forma şansı bulamayan ve daha fazla oynama fırsatı arayan bir diğer kalecinin transferi ise sarı-kırmızılıların avantajı olarak değerlendiriliyor. Öte yandan milli kaleci Berke Özer de Galatasaray’ın radarında. Berke, sezon başından bu yana kulübüyle görüşmelerini sürdürürken, henüz resmi bir teklif almadığını belirtti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.