Galatasaray'da yeni transfer adeta şov yapıyor!

Galatasaray'da yeni transfer adeta şov yapıyor!

Sarı-Kırmızılılar uzun süredir süren sol bek sorununu devre arasındaki Derrick Köhn hamlesiyle çözmüştü. 23 yaşındaki savunmacı kısa sürede kendisini gösterdi.

Sarı-Kırmızılılar uzun süredir süren sol bek sorununu devre arasındaki Derrick Köhn hamlesiyle çözmüştü. 23 yaşındaki savunmacı kısa sürede kendisini gösterdi, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Alman oyuncunun istatistikleri de parmak ısırttı. İşte detaylar...

HATAY ENGELİ GEÇİLDİ

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray RAMS Park’ta Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar mücadeleden 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Sahasında on olarak 2022-2023 sezonunda Giresunspor’a 1-0 yenilen Cimbom daha sonra oynadığı 33 lig mücadelesinde kaybetmedi. Cim Bom bu süreçte 31 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

ABDÜLKERİM GERİ DÖNDÜ

Galatasaray’da bir süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Abdülkerim Bardakcı, Süper Lig’de 9 maç sonra ilk 11’deki formasına Hatayspor karşılaşmasıyla kavuştu.

EN BÜYÜK KOZLARDAN BİRİ

Tecrübeli savunmacı, en son Süper Lig’in 21’inci haftasında oynanan Trabzonspor-Galatasaray derbisinde 11’de yer almıştı. Başarılı bir görüntü sergileyen tecrübeli stoper, kalan haftalarda Aslan’ın en büyük kozlarından biri olmaya devam edecek.

NELSSON'DAN GEÇİT YOK

Sarı-Kırmızılılar’da bu sezon formayı aldıktan sonra geri vermeyen Victor Nelsson, Hatayspor maçında defansta geçit vermedi.

FORMAYI BIRAKMIYOR

Sarı-Kırmızılı ekibin Danimarkalı savunmacısı, 2 ikili mücadele ve 2 hava topu kazandı. 51 pasında yüzde 86 isabet yakaladı. Nelsson’un son haftalarda da formayı bırakmaması bekleniyor.

İKİLİ MÜCADELE CANAVARI KÖHN

Cim Bom’da devre arasında Hannover’den transfer edilen Derrick Köhn, kalitesini göstermeye devam ediyor. Gana asıllı Alman oyuncu, Hatayspor karşısında da güzel bir performans ortaya koydu. Hatay hücumcularına geçit vermeyen başarılı sol bek, 9 ikili mücadelenin 8’ini kazanmayı başardı.

GÜVEN VERİYOR

5 top kapma ve 2 pas arası gerçekleştirerek de savunmadaki görevini eksiksiz yerine getirdi. Teknik ekip, yıldız isimden başarılı performansını devam ettirmesini bekliyor.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.