Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye misilleme: Biz de U19 takımı ile çıkalım

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye misilleme: Biz de U19 takımı ile çıkalım

Fenerbahçe'nin 7 Nisan'daki Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkma kararı almasının ardından Galatasaray'dan da misilleme geldi. Sarı Kırmızılı camiadan "Biz de U19 takımı ile çıkalım" çağrısı geldi.

Türk futbolunda kaos devam ediyor. Trabzonspor maçının ardından TFF'ye savaş açan Fenerbahçe, Süper Kupa Finali'ne yabancı hakem atanmaması ve tarihin ertelenmemesi halinde mücadeleye U19 takımıyla çıkacağını açıkladı.

Sarı Lacivertlilerin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak maça U19 takımı oyuncularıyla çıkması beklenirken Galatasaray'dan da çarpıcı bir çağrı geldi.

"GALATASARAY DA U19 TAKIMI İLE ÇIKSIN"

Galatasaray'ın eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Sarı Kırmızılıların da U19 takımıyla çıkması gerektiğini dile getirdi.

Öztürk, "Fenerbahçe U19 ile çıkacaksa, Galatasaray da U19 takımıyla çıkmalı. Galatasaray'a bu yakışır. Fenerbahçe U19'daki çocuklar da bizim çocuklarımız. Ama o gencecik çocukları Galatasaray'ın as kadrosuna karşı çıkarmak büyük yanlış olur. Çocukları savaşa götürür gibi olur mu? Saygısızlık değil mi? Ayrıca bu tür hareketler Şanlıurfalılara da ayıp. Bence Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılına Türk gençlerimin oynadığı bir maç yakışır" ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.