Galatasaray’dan sürpriz hedef: Coman bombası patlayabilir

Galatasaray’dan sürpriz hedef: Coman bombası patlayabilir

Galatasaray, Victor Osimhen transferinde mutlu sona yaklaşırken, bir başka dünya yıldızını daha radarına aldı.

Galatasaray, Victor Osimhen transferinde mutlu sona yaklaşırken, bir başka dünya yıldızını daha radarına aldı. İspanyol basınına göre sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'in satış listesine koyduğu Kingsley Coman ile yakından ilgileniyor. Transferin, Barış Alper Yılmaz’ın olası ayrılığına bağlı olarak şekillenmesi bekleniyor.

MUNDO DEPORTİVO: “GALATASARAY TAKİPTE”

İspanya merkezli spor gazetesi Mundo Deportivo, Galatasaray’ın Kingsley Coman için nabız yokladığını öne sürdü. Haberde, Bayern Münih’in Kolombiyalı yıldız Luis Diaz’ı kadrosuna katmak üzere olduğu ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Coman’a ayrılık izni çıkabileceği belirtildi. Sakatlık sorunları nedeniyle gözden düşen Fransız yıldız, Alman devinin satış listesinde yer alıyor.

COMAN İÇİN 30 MİLYON EUROLUK ETİKET

Haberde yer alan bir diğer çarpıcı bilgi ise Coman’ın bonservis bedeli. Bayern Münih’in 28 yaşındaki oyuncu için 30 milyon Euro talep ettiği ifade edildi. Galatasaray cephesinde ise Victor Osimhen transferine ayrılan büyük bütçeye rağmen, Barış Alper Yılmaz’ın Avrupa’ya transferi durumunda Coman için kaynak yaratılabileceği konuşuluyor.

Galatasaray yönetiminin Coman transferi konusunda temkinli davrandığı öğrenildi. Teknik heyet, özellikle Barış Alper Yılmaz’ın ayrılık ihtimaline göre kanat hattına yapılacak takviyeyi değerlendirmeyi planlıyor. Coman’ın uluslararası tecrübesi ve patlayıcı gücü, Okan Buruk’un sistemine büyük katkı sağlayabilir.

Sarı-kırmızılılar, haftalardır üzerinde çalıştığı Victor Osimhen transferinde artık son düzlüğe girerken, Coman hamlesiyle hücum hattını dünya çapında bir seviyeye taşıma planı yapıyor. Transfer sürecinin, Bayern’in Luis Diaz hamlesine ve Coman’ın maaş beklentilerine göre şekillenmesi bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.