Galatasaray'ın gizli kahramanı: Galibiyetin kilidi o oyuncuda

Galatasaray'ın gizli kahramanı: Galibiyetin kilidi o oyuncuda

Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 yenerek zorlu virajdan başarıyla ayrılan Galatasaray'da o isim öyle bir futbol oynadı ki izleyen herkesi kendisine hayran bıraktı.

Süper Lig'in 32'nci haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Galatasaray ikinci yarıda oynadığı bambaşka futbol ile kazanmayı bildi. Şampiyonluk yarışında önemli bir virajı geçen Galatasaray'da o isim öyle bir oynadı ki adeta galibiyeti getirdi.

Maçın ilk yarısında iki taraf da gol bulamadı ve her şey Alanyaspor'un istediği gibi gidiyordu. İlk yarıda Mertens'in usta işi ayak dışı şutu üst direkte patladı. O pozisyon dışında Galatasaray adına neredeyse net bir pozisyon bile yoktu. Ama ikinci yarı öyle mi...

GALATASARAY'IN İKİ FARKLI YÜZÜ

Galatasaray adeta iki farklı oyun oynadı. İlk yarıda kendisini fazla yormayan Galatasaray rakibinin efor sarf etmesini bekledi ve ikinci yarıda saldırmaya başladı. Barış Alper'in kilidi açan golünün ardından Alanyaspor'un gördüğü kırmızı kart ile oyun adeta açıldı. Galatasaray hem yorgun hem de eksik rakibine karşı tabi ki acımadı.

CİMBOM'UN GİZLİ KAHRAMANI

Ne Barış Alper, Ne Mauro İcardi ne de Hakim Ziyech... Maçta Galatasaray adına gösterdiği performansla göz dolduran Victor Nelsson adeta galibiyeti getirdi. Alanyaspor'un ilk yarıda bulduğu ve maçın seyrini değiştirebilecek nitelikte pozisyonları yaptığı kademe hamleleriyle kurtardı. Nelsson ligin bitimine az bir hafta kala Galatasaray defansında resmen güven verdi.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.