Galatasaray'ın gözdesine teklif yapıldı: İşte o rakam

Galatasaray'ın gözdesine teklif yapıldı: İşte o rakam

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları için gaza basan Galatasaray, listenin ilk sırasına Portekizli yıldız Rafa Silva'yı aldı. Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki oyuncu için yoğun uğraş veriliyor.

Trendyol Süper Lig'de lider konumda bulunan Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başlayan sarı kırmızılılar, Benfica'dan Rafa Silva'yı gündeme almıştı.

Sözleşmesi haziran ayında sona erecek 30 yaşındaki 10 numaraya kanca atan Cimbom, yıllık 3.5 milyon Euro'yu gözden çıkarmıştı. Hatta teknik direktör Okan Buruk, Silva ile ilgili olarak, "Çok değerli ve başarılı bir oyuncu. Birçok ülkeden birçok takım onu isteyecektir" yorumunu yapmıştı.

Ancak Galatasaray'ın yanı sıra birçok talibi olan Rafa Silva hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı.
Takvim'de yer alan habere göre, Cimbom'un listesindeki Rafa Silva'ya teklif yapan belli oldu.

BÜYÜK HAMLELER YAPILIYOR

Transfer pazarında büyük hamleler yapmaktan çekinmeyen Katar'ın Al Sadd ekibi, Benfica'nın yıldızı Rafa Silva'ya gözünü dikti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki Portekizli yıldıza 7 milyon Euro öneren Al Sadd, tecrübeli ismi mutlaka kadrosuna katmak istiyor. Al Sadd'ın Katar Şampiyonası ve Asya Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedeflediği de hatırlatıldı.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.