Galatasaray'ın listesindeydi... Fenerbahçe kancayı attı

Galatasaray'ın listesindeydi... Fenerbahçe kancayı attı

Süper Lig'de mücadele eden Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro oluşturmak için flaş bir hamle yaptı ve Galatasaray'ın da radarında olan bir yıldızı listesine aldı.

Fenerbahçe, son haftalarda gösterdiği etkileyici performansla şampiyonluk yarışında önemli bir konumda bulunuyor. Özellikle hücum hattında gösterdikleri etkileyici performansla dikkat çeken Kanarya, gelecek sezon için güçlü bir kadro oluşturmak adına transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçeli futbolcular

Sarı-lacivertli ekip, gelecek sezon için kadrosuna dahil etmek istediği isimler arasında Leicester City'de forma giyen Nijeryalı oyuncu Wilfried Ndidi'yi de listesine aldı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, ön libero pozisyonunun yanı sıra merkez orta saha ve stoper olarak da görev yapabilmesiyle dikkat çekiyor.

Ndidi

Bu sezon Leicester City ile çıktığı 29 maçta 4 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Ndidi, güçlü defansif özellikleriyle biliniyor. 1.83 boyundaki oyuncu, takımının orta saha dengesini sağlamasıyla önemli bir rol üstleniyor.

Ndidi Kevin De Bruyne

Fenerbahçe yönetimi, sezon sonunda Ndidi'nin kulübüyle masaya oturarak transfer görüşmelerine başlamayı planlıyor. Leicester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Ndidi'nin transferi için sarı-lacivertli ekibin ciddi adımlar atmaya hazırlandığı belirtiliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.