Gençlerbirliği’nin Türkiye Kupası maçında hakemler belli oldu

Gençlerbirliği’nin Türkiye Kupası maçında hakemler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği, Aliağa Futbol A.Ş. ile yapacağı maçta görev alacak hakemler açıklandı. Maçta saha içi ve yardımcı hakemler görev dağılımı belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. hafta müsabakaları öncesinde Gençlerbirliği’nin Aliağa Futbol A.Ş. ile karşı karşıya geleceği maçta hakem atamaları duyuruldu. Karşılaşmayı yönetecek hakem olarak Erdem Mertoğlu görevlendirildi. Mertoğlu’nun saha içindeki kararlarına yardımcı olacak isimler ise Kemal Elmas ve Ogün Kamacı olarak belirlendi. Dördüncü hakem olarak ise Şahin Berker sahada görev alacak.

MAÇTA GÖREV ALACAK HAKEM KADROSU

Gençlerbirliği kulübünden yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası’nın B Grubu kapsamında oynanacak olan 4. hafta mücadelesinin yönetim kadrosunun netleştiği belirtildi. Açıklamada, hakem Erdem Mertoğlu’nun deneyimli bir isim olduğu vurgulandı ve yardımcı hakemlerin Kemal Elmas ile Ogün Kamacı olduğu aktarıldı. Maçın akışını ve saha düzenini kontrol edecek dördüncü hakem görevini ise Şahin Berker üstlenecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.