Gölbaşı'nda sokak köpekleri koyunları parçaladı

Gölbaşı'nda sokak köpekleri koyunları parçaladı

Ankara Gölbaşı'nda başıboş sokak köpekleri koyunlara saldırdı. Örencik Mahallesi'nde köpekler, besici Halil İbrahim Demir'in 9 koyununu parçaladı.

Ankara Gölbaşı'nda başıboş sokak köpekleri koyunlara saldırdı. Köpekler, besici Halil İbrahim Demir'in 9 koyununu parçaladı.

DHA'nın haberine göre, Gölbaşı'nda besicilik yapan Halil İbrahim Demir, sokak köpeklerinin 9 koyununu yediğini ileri sürdü.

Olay, pazar günü öğle saatlerinde ilçeye bağlı Örencik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede toplu halde gezen aç sokak köpekleri, Halil İbrahim Demir'e ait koyunlara saldırarak telef etti.

3-5 GÜNLÜK KUZULAR ÖKSÜZ KALDI

Saldırı sonucu bazı koyunlardan geriye sadece kemiklerinin kaldığı görüldü. Demir, babası ile birlikte bölgede küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yaptıklarını belirterek, "9 koyunum sokak köpekleri tarafından telef edildi. Koyunlarımdan geriye kalanlar fotoğraflarda mevcut. Öksüz kalan 3-5 günlük süt kuzularımız var. Şimdi biberon ile onları beslemeye çalışıyorum. Bu saldırı ilk defa da başımıza gelmiyor. Daha önce de koyunların akşam yattığı, etrafı çitlerle çevrili yere girip 3 koyunumu öldürdüler ve 6 koyunumu yaraladılar. Dahası da var; bu sokak köpekleri sadece benim koyunlarıma değil, başka koyunlara da saldırdı" diye konuştu.

golbasi-kopek-saldirisi-koyun.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.