ODTÜ’lü öğretim üyesinden şok sözler: “Köpeklerin insan denen arsız türe saldırması meşrudur”

ODTÜ’lü öğretim üyesinden şok sözler: “Köpeklerin insan denen arsız türe saldırması meşrudur”

ODTÜ’de sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan öğrencinin şikayetlerine karşı öğretim üyesinin verdiği cevap şok etti. Köpeklerin toplatılmasına karşı çıkan öğretim üyesi “Köpeklerin insan denen dünyaya ihanet etmiş arsız türe saldırması meşrudur” dedi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi kampüsünde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan öğrencinin şikayetlerine karşı öğretim üyesinin verdiği cevap şok etti. Köpeklerin toplatılmasına karşı çıkan öğretim üyesi “Köpeklerin insan denen dünyaya ihanet etmiş arsız türe saldırması meşrudur” dedi.

Edinilen bilgilere göre, ODTÜ kampüsünde çok sayıda sokak köpeği bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde ODTÜ yerleşkesinde bir öğrenci sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bu ilk defa yaşanmıyordu, son da değildi. Saldırıya uğrayan öğrenci kampüsteki saldırgan köpeklerin toplatılması için değişik girişimlerde bulundu.

Bunun üzerine Çankaya Belediyesi’nden bir ekip kampüse gelerek saldırgan köpekleri toplayıp barınağa götürmek istedi.

Öğrencini anlatımına göre, üniversiteden bir öğretim üyesi, köpeklerin toplanmasına müsaade etmedi. Sinir krizleri geçirip kendini yerden yere atan öğretim üyesi, rektörlükten hayvansever derneklerine kadar pek çok yerle iletişime geçerek belediye personelinin görevini yapmasını engelledi.

“KAMPÜSTEN UZAK DURUN”

Köpeklerin saldırısına uğrayan ve bu nedenle toplatılmaları için girişimlerde bulunan fakat bir öğretim üyesinin tepkisiyle karşılaşan öğrenci, sosyal medya hesabından şöyle yazdı: “Bu hocamız yıllardır bu tavırlarıyla köpeklerin barınaklara götürülmesine engel oluyormuş. Ben elimden geleni yaptım ve bir şeyler değişecekti ancak olamadı. Bu saatten sonra size önerim kampüsten uzak durmanız, imkanınız varsa kampüsten taşınmanız. Birkaç insan yüzünden birçoğumuz fiziksel ve psikolojik hasarla hayatımıza devam etmek zorunda kalıyoruz. Hakkımı asla bu insanlara helal etmiyorum. En kısa zamanda kendilerinin de benzer bir olay yaşamasını diliyorum.”

iste-o-yazilar.jpg

“KÖPEKLERİN İNSANLARA SALDIRMASI MEŞRUDUR”

Köpeklerin toplanmasına engel olan öğretim üyesi, olayla ilgili yaptığı paylaşımda, insanları aşağılayıp köpekleri yücelterek “Köpeklerin insan denen dünyaya ihanet etmiş arsız türe saldırması meşrudur” ifadesini kullandı.

“İKİ TARAFINIZ PARÇALANDI DİYE…”

Öğretim üyesinin paylaşımı aynen şöyle: “Konforlu hayatınızda cikcikli yaşayacaksınız diye dünyanın gerçek sahiplerini düşman ilan edemezsiniz! Kendinize gelin, iki tarafınız parçalandı diye bu insan merkezci safsatanız artık sınırı aştı, ağlamayı bırakın. Köpeklerin insan denen dünyaya ihanet etmiş arsız türe saldırması meşrudur ve sizin bu liberal söylemlerinizi de alın yorganınız altına saklayın. ‘Sana saldırırsa ne yapacaksın’ diye soracak olan olursa da çok kere köpek saldırısına uğradım ve etrafım sarıldı ve tek söyleyeceğim şey bu onurlu canlıya saygı duyuyorum. Bu popülist köpek karşıtı ağızlar türcüdür, faşizandır…”

Öğrenci ile öğretim üyesinin köpek tartışması sosyal medyada böyle paylaşıldı:

odtu-kopek-sorunu.jpg

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.