Güllü’nün ölümünde dosya yeniden açıldı: İki kişi cinayetten gözaltına alındı
Yalova’da pencereden düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. Kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve olay günü aynı odada bulunan arkadaşı, kasten öldürme suçlamasıyla gözaltına alındı.
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde yaşanan ve uzun süre “şüpheli ölüm” olarak değerlendirilen olayda soruşturma derinleştirildi. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında, şarkıcı Gül Tut’un (Güllü) kızı Tuğyan Ülkem Gülter ile Sultan Nur Ulu’nun İstanbul’da gözaltına alındığı açıklandı.
YURT DIŞINA ÇIKIŞ HAZIRLIĞI DETAYI
Soruşturma dosyasına giren bilgilere göre, iki şüphelinin yurt dışına çıkmaya hazırlandığı sırada valizleriyle yakalandığı belirtildi.
SAVCILIK: CİDDİ ÇELİŞKİLER TESPİT EDİLDİ
Başsavcılık, şüphelilerin farklı zamanlarda verdikleri ifadeler arasında ciddi çelişkiler bulunduğunu, bu nedenle fiziki ve teknik takibin başlatıldığını bildirdi.
CİNAYETTEN GÖZALTINA ALINDILAR
Dosyaya giren yeni delillerin ardından şüpheliler hakkında “kasten öldürme” suçlamasıyla gözaltı kararı verildi. Soruşturma kapsamında gizlilik kararı uygulanmaya başlandı.
BAŞSAVCI: “HATAYA YER YOK”
Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, yürütülen soruşturmanın son derece titiz olduğunu vurguladı. Öksüz, “İğneyle kuyu kazar gibi çalıştık. Somut delillerle hareket ettik. Hataya asla yer vermemeliydik. Bu süreç, ayrıntılı bir çalışmanın eseridir” ifadelerini kullandı.
Şarkıcı Gül Tut, 26 Eylül’de evinin teras katındaki pencereden düşerek yaşamını yitirmiş, olay kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Soruşturmanın seyri ve ortaya çıkacak yeni deliller merakla bekleniyor.
Kaynak:Haber Merkezi

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.