Hacı Bayram bölgesinde Çalışmalar neden durdu?

Hacı Bayram bölgesinde Çalışmalar neden durdu?

Hacı Bayram bölgesinde, biri İsmetpaşa Karakolu’nda diğeri ise Gül Baba yokuşunda yer alan inşaat çukurlarındaki çalışmalar bir süredir durmuş vaziyette. Çevre sakinleri çalışmaların ne zaman sonuçlanacağını merakla bekliyor.

Büyükşehir Belediyesince Melih Gökçek döneminde başlatılan çalışmalar sonucunda ortaya inşaat çukurlarının ne olacağı bölgede yaşayan vatandaşın kafasını karıştırdı. Hacı Bayram bölgesinde, biri İsmetpaşa Karakolu’nda diğeri ise Gül Baba yokuşunda yer alan inşaat çukurlarındaki çalışmalar bir süredir durmuş vaziyette.
Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların neticesinde, Hacı Bayram bölgesinde biri İsmetpaşa Karakolu'nun önünde diğeri ise Gül Baba yokuşunda iki inşaat çukuru oluştuğu görüldü. İsmetpaşa Semti ve Hacı Bayram Mahallesi'nde yürütülen koruma faaliyetleri kapsamında restore edilerek yeniden hayat bulan pek çok tarihi Ankara Konağı'nın ortasında kalan bu çukurların akıbeti bölge esnafının ve semt sakinlerinin en çok merak ettiği konu. Vatandaş  Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapsamında yenilen bölgedeki çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istiyor.
Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, geçtiğimiz hafta Ankara Kalesi ve Hacı Bayram bölgesini ziyaret etmiş, bölgedeki vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, esnaf ile sohbet etmişti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.