Hafriyatı sokağa döküp gittiler

Hafriyatı sokağa döküp gittiler

Pursaklar’ın Saray semtine bağlı Sayit Caddesinde, yaklaşık iki aydır bekleyen hafriyat atığı mahalleliyi isyan ettirdi. Mahalle sakinleri, atık ve molozların belediye ekipleri tarafından kaldırılmasını istiyor.

Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi’nde sokağa dökülen hafriyat toprağı vatandaşları isyan ettirdi. Yaklaşık iki aydır sokakta bulunan hafriyat toprağı çevre sakinlerini rahatsız ediyor. Yetkililere sesini duyurmak isteyen vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirirken, burada unutulan artığın bir an evvel kaldırılmasını talep ediyorlar.

MAHALLEMİZ UNUTULMUŞ GİBİ

Pursaklar İlçesine bağlı Saray Gümüşoluk Mahallesi, Sayit Caddesi 431. Sokakta yaklaşık iki ay önce atıldığı öğrenilen hafriyat artığını kim tarafından döküldüğü ise bilinmiyor. Çevre sakinlerinden Hamdullah Seçkin, atıkların araçların geçişine bile engel olduğunu ifade ederken, “Bu hafriyat atıkları yaklaşık iki aydır burada, içlerinde molozlar ve asfalt parçaları var. Hem çevremize kötü bir görünüm veriyor hem de mahallemizi unutulmuş gibi gösteriyor. Yetkililerden herhangi ilgi gelmedi, biz bunun buradan kaldırılmasını belediyemizden istiyoruz” diye konuştu.
Pursaklar’ın Saray semtine bağlı Gümüşoluk Mahallesi, yeni bir yerleşim yeri olması sebebiyle bayındırlık çalışmaları henüz bitmiş değil. Büyük bir şantiye alanı olarak tarif edilen Pursaklar, müteahhitlerin çalışma olarak biliniyor.

CİHAN ÖZKAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.