Halkbank voleybol takımında yedi oyuncu ile yollar ayrıldı

Halkbank voleybol takımında yedi oyuncu ile yollar ayrıldı

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, 2025-2026 sezonu sonrası kadro yapılanması kapsamında 7 oyuncu ile sözleşme yenilemedi. Başkent ekibinde ayrılık kararı resmileşti.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nda yeni sezon planlaması kapsamında kadroda değişikliğe gidildi. Kulüp yönetimi, aralarında yabancı ve yerli isimlerin de bulunduğu 7 sporcu ile sözleşme yenilenmediğini açıkladı.

Açıklamada, oyuncuların kulüp bünyesinde görev yaptıkları süre boyunca takıma katkı sağladıkları ve gösterdikleri performans nedeniyle teşekkür edildiği ifade edildi.

Sezonu Efeler Ligi’nde üçüncü sırada tamamlayan Halkbank’ta ayrılıkların ardından yeni kadro yapılanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.