Haluk Levent'ten eurovision açıklaması

Haluk Levent'ten eurovision açıklaması

Haluk Levent, Eurovision Şarkı Yarışması hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, "Komşu komşuya oy veriyor. Benim düşüncem yarışmaya girmektense şarkımızı dünyaya tanıtmaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Haluk Levent, Girne'de bir konser verdi ve sahne öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Levent, "Hava güzel, 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Eğlenip şarkılar söyleyeceğiz” dedi.

Müzik çalışmalarından bahseden Haluk Levent, “Beşiktaş Stadyumu’nda dünyaca ünlü Dimash Qudaibergen sahne alacak ve birlikte bir düet yapacağız. Bu heyecan verici. Artık müziğe daha fazla odaklanma zamanı geldi. Yeni bir şarkı yolda, ayrıca Sena Şener ile bir cover şarkıda düetimiz olacak. Sonrasında yavaş yavaş albüm hazırlıklarına başlayacağız” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının, “Artık arabesk ve rock Türkiye’de pek dinlenmiyor. Rap daha ön planda. Bunun nedeni nedir sizce?” sorusuna Levent, “Rap şu an dünyanın popüler müziği. Bu bir trend... Belki bizim müzik türümüz daha az dinlenecek. Bu hayatın dengesi. Kendi müziğimizin daha fazla dinlenmesi için mücadele etmeliyiz” şeklinde cevap verdi.

Eurovision Şarkı Yarışması'nın tekrar gündeme gelmesi ve bu yıl birinci olan adayın kıyafetinin tartışma konusu olmasıyla ilgili sorulara ise Haluk Levent, “Eurovision bizim için bir nostalji. Dünya artık şarkıların yarıştırıldığı bir yer olmamalı. Halk ve jüri seçiyor ama Semiha Yankı’nın ‘Seninle Bir Dakika’ şarkısı, bence dünyanın en güzel şarkısı ama birinci olamadı. Eurovision, nihai amacından saptı. Komşular birbirine oy veriyor. Benim düşüncem yarışmaya girmektense şarkımızı dünyaya tanıtmak. Eurovision en zirve değildir” dedi.

Haluk Levent, memleketi Adana'da verdiği konserde kanserle mücadele eden ablasını ağırlamıştı. Ablası Hicran Levent ile çiftetelli oynayan Haluk Levent, ablasına destek olmak için saçlarını kazıtmıştı. O konserle ilgili duygularını, “Ablam kansere yakalandı. Çok üzüldük. Küçükken düğünlerde sahnede çok oynardık. Onu sahneye çıkarıp çiftetelli oynatmak istedim. Hayalimi gerçekleştirdim. Çok keyifliydi" şeklinde dile getirdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.