Hamamönü GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Hamamönü GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında kurulan stantlar göz kamaştırıyor.

Ankara’nın en gözde mekanlarından biri olan Hamamönü tarihi kokusuyla ve kurulan stantlarıyla Ankaralıları Hamamönü sokaklarına çekiyor. Türkiye'nin dört bir yanından getirilen binlerce ürün, kurulan stantlarla satışa sunuluyor.11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nda Ankaralıların ilk durağı olan Hamamönü işletmecilerin yüzünü güldürüyor.

Açtığı stantta el yapımı ahşap ürünler satışı yapan Onur Özel: “3 yıldır bu işi yapıyoruz. Kardeşim tasarlıyor ben satışını yapıyorum. Altındağ Belediyesinin bizlere böyle bir fırsat sunması çok güzel” dedi. Halkın katılımının özellikle iftar vaktinden sonra yoğunlaştığını vurgulayan Özel, ‘‘Ürünlerin satışı konusunda beklentimiz büyük’’ dedi.

Her şey yardıma muhtaçlar için

Yaklaşık 120 stant var ve içlerinden bir tanesi Hülya Tüzüner ve Saadet Gökbayır’ın  el yapımı ürünlerini bir sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfı için gönüllü sattıkları stant. Kadınların daha yoğun ilgi gösterdiği bu stantta çeşitli el yapımı ürünlerden dekorasyon ürünlerine kadar bir çok ürün mevcut. Ramazan Ayı’nın bereket getirdiğini söyleyen Hülya Tüzüner: ”Hamamönü çok güzel, Tam bir aile ortamı, satışlarımız çok iyi, buradan kazandığımız geliri yardıma muhtaç ailelere ve burs ihtiyacı olan öğrencilere bağışlayacağız” dedi.

Saadet Gökbayır ise, "Etkinlikler çok güzel ve katılım oldukça yoğun sadece Ankara'dan değil tüm Türkiye'den vatandaşlar geliyor. Altındağ Belediyesine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

dsc_0332.jpg

Doğal Ürünler Revaçta

Stantında onlarca çeşit doğal tuz bulunan Şerafettin Ağa ise, “Geçen sene de burdaydım, bu ikinci gelişim, çok memnun kaldım tekrar geldim.” dedi. Bu stantta kaya tuzu, tuz lambası, tuz sabunu, oda tuzu, tuz yastığı, sole tuzu gibi doğal kaya tuz ürünleri bulunuyor.

Ağa bu ürünlerin cilt hastalıkları olmak üzere bir çok hastalığa iyi geldiğini, halkın her daim doğal ürünleri tercih etmeleri ve bu konuda bilinçlendirilmeleri gerektiğini ifade etti. Ayrıca satışlarının çok iyi gittiğini vurgulayan Şerafettin Ağa, ”Altındağ Belediyesinin bu hizmetlerinden çok memnunum Başkan Veysel Tiryaki’ye bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.


EMRAH ÖZCAN / OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.