Hamaönü'ne Hırsız Dadandı

Hamaönü'ne Hırsız Dadandı

Hamamönü'ne son günlerde dadanan hırsızlar, bölgedeki esnaflar ile mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Arsız hırsızların, aynı yere birden fazla girdiği bile oldu. Vatandaşlar bölgede yaşanan bu olaylara "dur" denilmesini bekliyor. SON HIRSIZLIK DÜN OL

 

Hamamönü'ndeki son hırsızlık olayı Alperen Ocakları Genel Merkezi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre dün gece geç saatlerde genel merkez binasının önüne gelen hırsızlar, ellerindeki levye ile camlardaki demir korkulukları çıkararak binaya girdi. Son yaşanan hırsızlık olayında 2 tane bilgisayar ile güvenlik kameralarını kayıt eden cihazın çalındığı öğrenildi.
VATANDAŞ TEDİRGİN
50 yıldır bölgede yaşayan Şerife Karaca yaşanan hırsızlıklar nedeniyle kendini güvende hissetmediğini ve tek başına yaşadığı için büyük endişe duyduğunu ifade etti. Yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle gece uyuyamadığını çok sefer de kendi evine hırsızların girmeye çalıştığını belirten Şerife Karaca, yetkililerin bir an önce önlem almasını talep etti.

 

UĞUR ÖĞÜT - OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

 

Hamamönü'ne son günlerde dadanan hırsızlar, bölgedeki esnaflar ile mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Neredeyse her gece hırsızlık olayının yaşandığı bölgede, bazı iş yerlerine hırsızların art arda girdiği öğrenildi. Maddi zararlarının büyük olduğunu kaydeden mağdurlar, Altındağ Belediyesi'nin bölgede 7/24 güvenlik sağlaması için belediyenin zabıta birimine dilekçe verdi.   

SON HIRSIZLIK DÜN OLDU

Hamamönü'ndeki son hırsızlık olayı Sakarya Mahallesi Tekin Sokak'ta bulunan Alperen Ocakları Genel Merkezi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre dün gece geç saatlerde genel merkez binasının önüne gelen yüzleri maskeli 2 hırsız, ellerindeki levye ile camlardaki demir korkulukları çıkararak binaya girdi. Son yaşanan hırsızlık olayında 2 tane bilgisayar ile güvenlik kameralarını kayıt eden cihazın çalındığı öğrenildi.

GÜVENLİK KAYITLARINI DA ÇALIYORLAR

Cafe De Parfüm adlı işletmesine bu ay içerisinde 3 kere girildiğini anlatan Gülsem Karaoğlu, "Bütün elektrikli eşyalarımı çaldılar. Zararım 20 bini aştı. Güvenlik kameralarının kayıt cihazını dahi götürmüşler. Bu bölgeye dadanan hırsızların aynı kişiler olmasından şüpheleniyoruz. Altındağ Belediyesi'nden güvenlik istiyoruz" dedi.  

TEK BAŞINA KALMAYA KORKUYOR
50 yıldır bölgede yaşayan Şerife Karaca ise yaşanan hırsızlıklar nedeniyle kendini güvende hissetmediğini ve tek başına yaşadığı için büyük endişe duyduğunu ifade etti. Yaşanan hırsızlık olayları nedeniyle gece uyuyamadığını çok sefer de kendi evine hırsızların girmeye çalıştığını belirten Şerife Karaca, yetkililerin bir an önce önlem almasını talep etti.

3 GÜNDE 2 KERE HIRSIZ GİRDİ

Başka bir mağdur Konya Tandır işletmecisi Ekrem Yorulmaz da "Hırsızların burada girmedikleri yer kalmadı. Esnaf arkadaşlarımız tedirgin. Bizim dükkanımızdan da bin TL değerindeki bir cep telefonunu çaldılar. Belediye Başkanımız Veysel Tiryaki'den güvenlik için yardım talep ediyoruz" diye konuştu. Bir çay evi işletmecisi ise dükkanına 3 günde 2 kere hırsız girdiğini anlattı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.