Hamza Dağ: İzmir’de doğalgaz kullanımını yüzde 100'e çıkaracağız

Hamza Dağ: İzmir’de doğalgaz kullanımını yüzde 100'e çıkaracağız

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Foça esnafını ziyaret eden Dağ, “İzmir genelinde doğalgaz kullanım oranı yüzde 69. Biz yüzde 100’e çıkaracağız” dedi.

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Foça ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada doğalgaz kullanım oranını artırma hedeflerini dile getirdi. Foça'daki temasları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan Dağ, şu anda İzmir'de doğalgaz kullanımının yüzde 69 oranında olduğunu belirtti. Bu oranı en kısa sürede yüzde yüze çıkarma taahhüdünde bulundu.

1-002.jpg

FOÇA ADAYINA ZİYARET

Aynı zamanda kronikleşmiş sorunları çözme sözü veren Dağ, Foça'da bulunan Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada şehre olan emeği ve çabalarını vurgulayarak yeni bir döneme hazır olduklarını ifade etti.

Eski Foça'daki esnaf ziyaretinin ardından Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar'ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Dağ, seçmenle bir araya gelerek doğalgaz kullanım oranını artırma sözünü tekrarladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.