Hatay Dörtyol’da fırtına: 2 binanın çatısı uçtu, araçlar zarar gördü

Hatay Dörtyol’da fırtına: 2 binanın çatısı uçtu, araçlar zarar gördü

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle binaların çatıları uçtu, iş yerlerinin tabelaları devrildi ve 3 araç zarar gördü. Yetkililer bölgede hasar tespit çalışmalarına başladı.

Dörtyol ilçesinde öğle saatlerinde etkisini artıran sağanak ve fırtına, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Fırtına nedeniyle 2 binanın çatısı uçarken, iş yerlerinin tabelaları devrildi ve kopan çatı parçaları 3 otomobile zarar verdi.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fırtınanın ardından bölgede ihbar üzerine harekete geçen ekipler, hasar gören binalar ve araçlarda tespit çalışmalarına başladı. Yetkililer, vatandaşların dikkatli olması gerektiğini belirterek, olumsuz hava koşullarına karşı önlem alınmasını tavsiye etti. Vatandaşlar ise ani sağanak ve rüzgar nedeniyle büyük korku yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.