Hatay’da şiddetli yağış ulaşımı felç etti: Araçlar yolda kaldı
Hatay’da gece saatlerinde başlayan sağanak, sabah etkisini artırarak yolların kapanmasına neden oldu. Toprakkale-İskenderun Otoyolu’nun Payas-Dörtyol kesiminde araçlar su birikintilerinde mahsur kaldı.
İskenderun ve Payas ilçelerinde gece başlayan sağanak, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Yağış nedeniyle su birikintilerinin oluştuğu yollarda birçok araç mahsur kaldı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Araçlardaki kişiler, itfaiye araçları ve iş makineleriyle güvenli bölgelere taşındı.
Sağanağın etkisiyle yükseklerden gelen çamur nedeniyle Toprakkale-İskenderun Otoyolu'nun Payas-Dörtyol mevkisi geçici olarak ulaşıma kapatıldı.
Bir cip ve tırın mahsur kaldığı yolda, Karayolları ekiplerince temizlik çalışması başlatıldı. Ekiplerin çalışmasının sürdüğü otoyoldaki yoğunluk dron ile görüntülendi.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.