Hay AKSİ

Hay AKSİ

Yenimahalle - Ulus hattında çalışan bir dolmuşun seyir halinde iken otomatik kapısı bozuldu. Dolmuşun şoför kapısını kullanmak zorunda kalan yolcular ilginç görüntüler oluşturdu. 

Yenimahalle-Ulus hattında seyir eden dolmuşun içerisinde yolcu varken otomatik kapısı bozuldu. Suadiye Caddesi üzerinde arızalanan kapı şoförün tüm uğraşlarına rağmen açılmadı. Öndeki kapının da önceden bozuk olduğunu ve tek işler kapının şoför kapısı olduğunu söyleyen dolmuşçu şaşkınlık oluşturdu. Dolmuştaki yaşlı vatandaşlar inerken zorluk yaşayacaklarını söyleyerek tedirgin oldular.

Kapısı bozuk olan dolmuş şoförü güzergahından çıkmadı. Yolda gördüğü yolcuları alamayan dolmuş, içerideki yolcuları gidecekleri yerlere yetiştirdi. İnmek isteyen yolcular müsait bir yerde duran dolmuşun şoför kapısından inmek zorunda kaldı. Yolcu indirmek için duraklayan dolmuşta önce şoför aşağı indi daha sonra oradan yolcuların inmesini sağladı. Yolcuların şoför koltuğundan tahliye eden dolmuşçu insanlardan tek tek özür dileyerek mahcubiyetini bildirdi. İnsanların şoför koltuğundan inerken oluşturduğu görüntü görenleri şaşırttı. Çevredekilerin tebessümleri arasında yolcuların tahliyesi gerçekleşti. 

HAKAN ŞAHİN / HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.