HAYIRLI OLSUN

HAYIRLI OLSUN

Ankaralı siyasiler, resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla sonuçlanan seçimi değerlendirdi. Siyasiler, sonuçların ülkeye hayırlı olmasını dilediler.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Tüm Türkiye’nin olduğu gibi Ankaralı siyasilerin gündeminde de seçim ve sonuçları var. Ankara ilçe belediye başkanları ve milletvekilleri Ak Parti’nin tek başına iktidar olduğu 26. Dönem Milletvekili Seçimlerini değerlendirirken, seçimlerin tüm ülkeye hayırlı olmasını dilediler.
ŞIMARMADAN LAYIK OLACAĞIZ
Seçim sonuçlarını tvitter hesabından yaptığı paylaşımlarla değerlendiren ve “Yeni Türkiye yolunda en önemli dönemeci aştık” diyen Keçiören Belediye Başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: “Şımarmadan vatandaşımızın güvenine layık olacağız. Şimdi Türkiye'yi daha istikrarlı, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye yapma zamanı… Yeni bir güne, yeni bir kardeşliğe, yeni bir başlangıca, yeni bir Türkiye'ye günaydın ülkemin güzel insanlarına…
MİLLET HUZUR VE İSTİKRAR DEDİ
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, seçim sonuçlarına yönelik şu ifadeleri kullandı: “Milletimiz huzur ve istikrar dedi, ülkemizin geleceğine sahip çıktı. Sandığa giderek oy kullanan, duaları ile destek olan, milli iradenin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür eder, seçim sonuçlarının milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim.”
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise şu değerlendirmelerde bulundu: “Ak Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde tarihe altın harflerle yazılan başarısında emeği geçen müşahitlerimize, sandık başkanlarımıza, ana kademeye, kadın kollarına, gençlik kolları üyelerimize, ilçe teşkilatı üyelerimize, parti üyelerimize, meclis üyelerimize ve kadirşinas Gölbaşı halkına tek tek şükranlarımı sunuyorum. Allah hep birlikte daha nice başarılara imza atmayı nasip eylesin.”
ZAFER MİLLETİMİZİNDİR
“1 Kasım'da aziz ve kadirşinas milletimiz tarih yazdı” diyen eski Başbakan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Emrullah İşler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sandıkta demokrasi zaferine imza atan milletimizi kutluyorum. Zafer milletimizindir. Millet kaderine ve geleceğine sahip çıktı. Milletimiz istikrar dedi. Milletimiz sandıkta tarihi ders verdi. Dünya'ya büyük bir mesaj verdi. Sandıktan çıkan sonuç sadece Ankara ve İstanbul'un değil, Şam, Kudüs, Gazze, Bakü, Saraybosna, Üsküp, Mogadişu ve Bişkek'in yüzünü güldürdü. Milletimizi kutluyorum, milletimizin sağduyusuna her zaman güvendik. Bugünleri gösteren Yüce Rabbimize binlerce şükürler olsun. Ankaralı hemşerilerime, İl ve ilçe, belediye, gençlik ve kadın kolları başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.”
ÜMMETİN ZAFERİ
“Milletin, Ümmetin, tüm dünya mazlumlarının zaferi hayırlı olsun. Kendimiz, millet ve ümmet için Elhamdülillah…” ifadelerini kullanan Ankara milletvekili Ahmet Gündoğdu ise sözlerine şöyle devam etti: “Selahaddin-i Eyyübiler millete ve ümmete hizmet yolculuğuna devam ediyor. Milletin zaferine öncülük eden başta Ankara il başkanımız olmak üzere bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.”
MİLLET KADERİNE SAHİP ÇIKTI
Seçim sonuçlarını tvitterdan değerlendiren Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya ise şu ifadeleri kullandı: “Millet, kendi kaderine sahip çıktı. Toplum mühendislerinin hesap ve tuzaklarını, milletin ortak aklı buharlaştırdı. Millet iradesini; demokrasi, hoşgörü ve adalet ekseninde kucaklayıcı iktidara taşımalıyız. Bu idrak, partimizde ziyadesiyle mevcuttur. Millet, siyasal gevezeliklere ve büyük oyunlara geçit vermedi. İstikrarı, vizyonu ve kendi geleceğini tahkim etti. 1 Kasım iradesi, bir felsefe ansiklopedisi gibi… Kalbi fesat kokmayan, Türkiye sevdalısı herkese orada cevap var. Filozof millete selam olsun. 1 Kasım demokrasi devriminin özünde milletin iradesi, mazlum milletlerin ve gönül ehlinin duaları var.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.