Haymana Sığırcık Yaylasında cep telefonları çekmiyor

Haymana Sığırcık Yaylasında cep telefonları çekmiyor

Ankara Haymana’daki meşhur Sığırcık Yaylasında cep telefonlarının çekmemesi vatandaşı dünyadan koparıyor! Gençlerin şikayeti üzerine belediye harekete geçti. Sorun bir haftaya çözülüyor.

Başkent Ankara ilçesi Haymana’daki meşhur Sığırcık Yaylasında cep telefonlarının çekmemesi vatandaşı dünyadan koparıyor!

Haymanalı gençlerin sosyal medya üzerinden yaptıkları “Sığırcık Yaylamızda, biz önce şebeke hattı istiyoruz” paylaşımları nihayet yankı buldu.

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, yetkililerde görüşerek, eksikliğin giderileceği sözünü aldı.

SORUN ÇÖZÜLÜYOR

Bir hafta içinde Ataköy ve Dereköy bağlantılarının tamamlanacağı ve Sığırcık Yaylasının şebeke sorununun çözüleceği belirtildi.

Levent Koç gelişmeyi “Gençlerimiz, çocuklarımız artık yaylanıza gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. İnşallah önümüzdeki hafta sonuna kadar Ataköy ve Dereköy bağlantılarımız da tamamlanacak. Hiçbir eksik kalmayana dek çalışacağız. Hayırlı olsun” diye duyurdu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.