Haymanaspor Kadın Takımı Turkcell Süper Lig’e yükseldi

Haymanaspor Kadın Takımı Turkcell Süper Lig’e yükseldi

Haymanaspor Kadın Futbol Takımı, Eskişehir Osmangazi Stadı’nda oynanan play-off maçında Gaziantep Safir Spor’u 4-2 mağlup ederek Turkcell Süper Lig’e adını yazdırdı. Başkan Levent Koç ve Büyükşehir Belediyesi, sporcuları tebrik etti.

Haymana Spor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Süper Lig’e yükselme mücadelesi verdiği kritik karşılaşmada Gaziantep Safir Spor’u 4-2 mağlup ederek tarihî bir başarı elde etti. Eskişehir Osmangazi Stadı’nda oynanan maç, takımın Süper Lig biletini almasıyla sona erdi.

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, kazanan takımı tebrik ederek, oyuncuların ve teknik ekibin emeğini vurguladı. Başkan Koç, yeni sezonda Turkcell Süper Lig’de takımın başarılı bir performans sergilemesini diledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi de sosyal medya üzerinden resmi bir tebrik paylaşımı yaptı. Paylaşımda, Gaziantep Safir Spor’u mağlup ederek Turkcell Süper Lig’e yükselen Haymana Spor Kadın Futbol Takımı’nı kutladıkları belirtildi. Ayrıca başarıya katkı sağlayan tüm sporcular, teknik ekip ve Haymanalı vatandaşlar için de teşekkür edildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.