Hayvan mitinginde bir hakimin "kararlarıyla bize destek oluyor" diye anonslanması tepki çekti

Hayvan mitinginde bir hakimin "kararlarıyla bize destek oluyor" diye anonslanması tepki çekti

Hayvanseverlerin Yenikapı’da düzenlediği “Büyük Hayvan Hakları Mitingi”nde, Bakarköy Aile Hakimi Asuman Özdemir’in "Verdiği kararlarla bize destek oluyor" anonsu ile sahneye çıkarılması tartışma konusu oldu.

Hayvanseverlerin 25 Aralık günü İstanbul Yenikapı’da düzenlediği “Büyük Hayvan Hakları Mitingi”nde, bir hakimin "Verdiği kararlarla bize destek oluyor" anonsu ile sahneye çıkarılması tartışma konusu oldu.

Sözkonusu hakim, Bakırköy Aile Mahkemesi’nde görev yapan Asuman Özdemir. Mitingde sunucu "Verdiği kararlarla bize destek oluyor" diyerek Özdemir’i sahneye davet ediyor. Sahneye gelen Hakim Özdemir konuşmasında "6284 ile mahkemeye başvurun, Aile Mahkemeleri gereğini yapacaktır" sözleriyle katılımcılara yol gösteriyor.

hakim-asuman-ozdemir.jpg

TEPKİ ÇEKTİ: SORUŞTURMA BAŞLATILMALI

Hayvanseverlerce düzenlenen Yenikapı Mitingi’nde sergilenen bu görüntüye, Başıboş Köpek Sorunu Platformu’ndan tepki geldi.

Platform üyeleri sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalarla, "Verdiği kararlarla bize destek oluyor" anonsu ile sahneye çıkan ve bir konuşma yapan Bakırköy Aile Hakimi Asuman Özdemir hakkında soruşturma başlatılmasını istedi.

kopek-sorunu-platformu-hakim-tepki.jpg

Başıboş sokak köpeklerinin toplatılması gerektiğini savunan Platform üyeleri, konu hakkındaki şikayetlerini Hakimler ve Savcılar Kurulu HSK’ya ileteceklerini duyurdu.

Açıklamada, hayvansever bir derneğin avukatının geçtiğimiz aylarda yaptığı "etki altına alabileceğimiz mahkemelere başvurmalıyız" açıklaması da hatırlatıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.