HENDEKLER AMERİKA ÜRÜNÜ

HENDEKLER AMERİKA ÜRÜNÜ

BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur, Güneydoğu’da PKK’lılar tarafından açılan hendeklerin Amerika ile İngiltere’de planlandığını söyledi. Öznur, “HDP eş başkanlarının gittiği yerler Gladyo’nun karargahı olan yerlerdir. CIA denetimindeki merkezl


OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

Alperen Ocakları’nda bayrak değişimi yaşandı. Gölbaşı İlçe Başkanı Ensar Topsakal görevini Burak Gülhan'a devretti. Çiçeği burnunda başkan Gülhan’a bayrağı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu 75. Yıl Öğretmenevi’nde düzenlenen törende teslim etti.

ESKİ BAŞKANA TEŞEKKÜR
Başkan Gülhan, beş yıldır bu görevi omuzlayan Topsakal'a teşekkür ederek ''Görev istenmez verilir ve biz de görev verilenlerden olduk. Rabbim almış olduğumuz bu kutlu görevde yar ve yardımcımız olsun. Rabbim hakkıyla yerine getirmeyi bizlere nasip eylesin” dedi.

OYUN DEVAM EDİYOR

BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur da programda gündemle ilişkin açıklamalarda bulundu.  Öznur, ülkemiz üzerindeki oynanan oyuna dikkat çekerek, “Küresel güçler Türkiye’ye yönelik terör konsorsiyumu oluşturmuşlardır. Ülkemiz üzerinde oynanan küresel oyunda kuklaya değil, kuklacıya ve oyun kurucu üst akla bakılmalı. Üst akıl Atlantik ve Londra’dır. Türkiye'yi Suriyeleştirme senaryosuna devam ediliyor” dedi.

PKK PARALI ASKER

Öznur’un açıklamalarının satır başları şöyle: “Terör örgütü PKK, Irak’ta kısmen ve Suriye’de hemen tamamen mobil, mobil araçlarının büyük yüzdesi ağır silahlıdır, paralı askerlerdir.  Kobani’den ve Kandil’den gelen PKK’lılar ‘keskin nişancı’ olarak kullanılıyorlar. Suriye’nin kuzeyindeki hâkimiyetini ve kantoncuklarını kaybetmek istemeyen PKK/PYD küresel güçlerin talimatıyla sınırdan geçen bölgeye yerleşen 1500 civarında militan kadrosuyla Kürt- Türk çatışması çıkarıp ülkemizi iç savaşa sürüklemeye çalışmaktadır”

HENDEKLER WASHINGTON VE LONDRA’DA TEZGAHLANDI
“Türkiye’yi de içine alan Irak ve Suriye senaryoları ABD’deki Kürt konferanslarında ele alınmıştır. HDP ve bölücü örgütlerin ABD ziyareti sonrası hemen hayata geçirilmiştir. Ayn el Arap (Kobani) senaryosu Washington’da masaya yatırılmış ardından stratejik maşa piyon PKK/HDP tarafından nasıl sahneye konmuşsa son hendek senaryoları özyönetim kalkışmaları da ABD Washington ve İngiltere Londra’da planlanmıştır”
GLADYO’NUN KARARGAHINA GİDİYORLAR
“HDP eş başkanlarının gittiği yerler Gladyo’nun karargahı olan yerlerdir. CIA denetimindeki merkezlerdir. HDP’nin her iki başkanı çıkmış oldukları yolculuklarda AB ülkelerinin diplomatları, ajanları kendilerine destek veren Haçlı-Siyonist medya temsilcileri ile Türkiye düşmanı olan küresel lobilerin temsilcileri ile görüşmüşlerdir. Meclis, HDP şeflerinin Avrupa ülkelerindeki karanlık görüşmelerini ve ziyaretlerini masaya yatırmalı ve sorgulamalıdır.  HDP parti değil, iç savaş örgütüdür”
ABD TÜRKİYE’NİN MÜTTEFİKİ DEĞİL, STRATEJİK DÜŞMANIDIR
“ABD, terör örgütü PKK’ya, PYD’ye ve Ortadoğu’daki bütün bölücülere destek vermeye devam etmektedir. HDP, Kandil ve PYD ile sürekli görüşmekteler. ABD elçileri, konsolosları HDP/DTK vb. bölücü yapılarla içli dışlıdır. Washington yönetimi HDP şeflerini Amerika’ya davet ediyor, onlara hamilik yapıyor. ABD Başkan yardımcısı Joe Biden HDP ile birçok konuda ortak görüşlere sahiptir. PKK’nın uzantısı PYD’ye terör örgütü dememesi ve ona destek vermesi, ABD’nin iki yüzlü, kirli politikalarının açık bir göstergesidir.
MESAJ VERİLİYOR
Başkan Obama’nın Suriye temsilcisi McGurk’un Kobani’ye gitmesi, PYD’lilerle görüşmesi bölgeye bir mesajdır. İlk kez bu derece bir üst ABD’li Kobani’yi ziyaret ediyor ve Türkiye’nin gözleri önünde terör örgütüne küresel desteğini ilan ediyor”
SOVYETLER CANLANDIRILMAK İSTENİYOR
“Rusya, Türkiye için stratejik öneme sahip Türkmen Dağı’nı ele geçirip bölgedeki Türkmenleri saf dışı ederek işbirlikçi Kürtlerle ve Esad rejimi ile Doğu Akdeniz’de küresel emellerini gerçekleştirmeye kalkıyor. Rus faşisti Putin’in yeniden Sovyet İmparatorluğu’nu canlandırmak, Sovyetler Birliği'ni diriltmek gibi kirli bir emeli vardır”
TÜRKİYE, SURİYE TÜRKMENLERİNE SAHİP ÇIKMALI
“Esad rejiminin hedefinin Bayır Bucak Türkmenleri olduğunu herkes biliyor. Bayır Bucak’ta yaşananlar soykırımdır. Amaç, Suriye’nin kuzeyinde PKK uzantısı PYD devletine alan açmaktır. Suriye Türkmenleri Moskof’a, Şia milislerine, BAAS’ın şebbihalarına tarihi ders vermek için gaz değil, silah bekliyor hükümet hamasi açıklamaları bırakmalı Türkmen dağına giden yollar açılmalı ve silah lojistik desteği sağlanmalıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.