Hikayenizi tek tıkla ikisinde de paylaşabileceksiniz

Hikayenizi tek tıkla ikisinde de paylaşabileceksiniz

WhatsApp ile Instagram ortak yeni özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Artık tek tek paylaşma derdi bitiyor. Tek bir tıkla iksinde de halledebileceksiniz.

WhatsApp ve Instagram, her geçen gün yeni özellikleriyle kullanıcı karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz zamanlarda kaybolan sesli mesajlar bir gül sohbet ekranına mesaj sabitleme sohbet kilitleme gibi özellikler gelirken şimdi çok daha yeni bir özellik söz konusu.

AYNI ANDA İKİ YERDEN PAYLAŞILABİLECEK

ShiftDelete’de yer alan habere göre, Meta, çapraz paylaşım deneyimi geliştirmeyi amaçlıyor. Bu kapsamda WhatsApp beta sürümünde “durum” güncellemelerini direkt Instagram hikayeleri olarak paylaşmayı sağlayacak bir özellik söz konusu.

Bu yeni güncellemeyle beraber uygulamayı kullanan kişiler uygulamadan ayrılmaya gerek kalmadan durumlarını Instagram hesaplarında da paylaşabilecekleri. Şu an için aynı durum Facebook hikayeleri için geçerli iken yeni özellikle Instagram da buna dahil olacak.

NASIL YAPILIR?

Söz konusu özelliği kullanabilmeniz için Instagram hesabınızı WhatsApp’a bağlamanız gerekecek. Ayrıca her 2 uygulamanın da aynı cihaza yüklü olması gerekiyor. Bunun yanı sıra uygulamayı kullananlar hangi durumu paylaşmak isteyip istemediklerini kendileri karar verebilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum