Icardi, Alex'in rekorunu kırmak üzere

Icardi, Alex'in rekorunu kırmak üzere

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, son 7 haftada attığı 9 gol ve yaptığı 2 asistle Alex de Souza'ya ait rekoru kırmaya çok yaklaştı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de EMS Yapı Sivasspor'u 6-1 yendi. Sarı kırmızılıların gollerini Hakim Ziyech (2), Dries Mertens (2) ve Mauro Icardi (2) kaydetti. Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı haftada Galatasaray bitime 3 hafta kala puan farkını 6'ya yükseltti.

Sivasspor ağlarını havalandıran Mauro Icardi gol krallığı yarışında da ikinci sıradaki Edin Dzeko ile arasındaki farkı 3'e çıkardı.

Mauro Icardi bu sezon Galatasaray'da 44 maçta 30 gol, 12 asist katkısı sağladı. Arjantinli yıldız kariyerinin en iyi dönemini geçirirken, Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın rekorunu da kırmaya yaklaştı.

Bu sezon 42 gol katkısı veren Mauro Icardi, kalan 3 maçta 3 gol katkısı vermesi halinde Alex de Souza'ya ait bir sezonda en çok gol katkısı verme rekorunu kıracak. Alex de Souza, 2010-11 sezonunda 28 gol, 16 asist katkısı vermişti.

Galatasaray ligin kalan 3 haftasında Vavacars Fatih Karagümrük (deplasman), Fenerbahçe ve Tümosan Konyaspor (deplasman) ile karşılaşacak.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.