Icardi'den büyüleyici istatistik: Gol atamadığı 3 takım kaldı

Icardi'den büyüleyici istatistik: Gol atamadığı 3 takım kaldı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin Süper Lig kariyerinde gol atamadığı yalnızca 3 takım kaldı. İşte 16 takımın filesini havalandıran Icardi'nin gol atamadığı 3 takım...

Galatasaray'da taraftarın sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, Süper Lig'e damga vurmaya devam ediyor. Türkiye'de ikinci sezonunu geçiren Icardi, attığı gollerle kırılması zor bir rekora imza attı.

Süper Lig'de forma giydiği 52 maçta 41 gol 15 asist yapan Arajntinli yıldız, şu an ligde bulunan 19 takımdan 16'sına gol atma başarısı gösterdi. Icardi'nin gol atamadığı yalnızca 3 Süper Lig takımı kaldı. Arjantinli futbolcunun filelerini havalandıramadığı takımlar Pendikspor, Konyaspor ve Karagümrük oldu.

3 TAKIMLA DA MAÇI VAR

Galatasaray, Süper Lig'in kalan 6 haftasında Icardi'nin gol atamadığı 3 takımla da karşı karşıya gelecek. Icardi, Pendikspor, Konyaspor ve Karagümrük'e karşı gol atması halinde tarihi bir başarıya imza atmış olacak.

EN ÇOK GOLÜ BEŞİKTAŞ'A ATTI

Icardi, Türkiye kariyerinde en çok golü (5'er defa) Beşiktaş ve İstanbulspor'a attı. Alanyaspor ve Başakşehir'e 4'er golü bulunan Icardi, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ise 3'er gol attı.

GOL KRALLIĞINDA İKİNCİ SIRADA

Süper Lig'de 33. hafta mücadeleleri devam ederken, 32. hafta itibariyle gol krallığında zirvede Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko bulunuyor. 20 golle listenin başında yer alan Dzeko'yu attığı 19 golle Mauro Icardi takip ediyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.