İhanet Evlerine Baskın

İhanet Evlerine Baskın

FETÖ üyeleri tarafından karargah olarak kullanıldığı tespit edilen hücre evlerine baskın yapılmaya başlandı. Bu kapsamda Keçiören'deki bir evde arama yapıldı.

ORTAKLAŞA BASKIN

Keçiören'de FETÖ evi olduğu iddiasıyla ihbar edilen bir daireye baskın yapıldı. Kavacık Subayevleri Mahallesi Köknar Sokağı'nda bulunan 15 numaralı binadaki bir daireye ortaklaşa baskın yapan asker ve polisler, söz konusu FETÖ'nün hücre evinde örgüt mensuplarına ait bazı dokümanlar ele geçirdi.    

 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

 

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından örgütle aidiyeti ve irtibatı bulunan örgüt elemanlarına finans sağlayan okul, yurt, sağlık kuruluşu, gazete, televizyon, üniversite, dernek ve vakıf gibi kurumlara geçtiğimiz günlerde kilit vurulmuştu.
FETÖ'CÜLER HÜCRE EVLERİNİ TERK EDİYOR

Mücadele dört bir yandan sürerken, şimdi de FETÖ'ye bağlı evlerde operasyonlar düzenlenmeye başladı. Vatansever insanlar, FETÖ hücrelerini polise bir bir ihbar etmeye başladı. Keçiören'de ihbar edilen bir örgüt evine baskın yapıldı. Örgüt evi olarak kullanıldığı ihbarını alan polisler askerlerle birlikte, Keçiören Kavacık Subayevleri Mahallesi Köknar Sokağı'nda bulunan 15 numaralı binadaki bir dairede arama yaptı. FETÖ evi olduğu ihbar edilen daireye giden güvenlik güçleri, söz konusu dairenin kapısını çilingir yardımıyla açtı. Evde arama yapan güvenlik güçleri ,örgüt mensuplarına ait bazı dokümanlar ele geçirdi.    

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.