İki futbolcu arasındaki gerilim saha dışına çıktı

İki futbolcu arasındaki gerilim saha dışına çıktı

Rams Park’ta oynanan olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi yaşanan gerilim, saha dışına taştı. Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından Kerem Aktürkoğlu’nun görüntüsünü paylaşıp “5’e 1 dayak yerken” ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray, Rams Park’ta ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırladı. Şampiyonluk yolunda kıran kırana mücadele veren iki takım arasında oynanan karşılaşmayı, Sarı-lacivertliler 10 kişi kalmasına rağmen Cimbom’u 1-0 mağlup etti.

haber4-001.jpg

Mücadelenin 21. dakikasında Djiku, ikinci sarı karttan kızarmasına rağmen Fenerbahçe, oyunu domine etmeyi başardı ve dakika 71’de Çağlar Söyüncü ile kornerden bulduğu golle maçtan galip ayrıldı.

haber10.jpg

FENER CİMBOM’A İZİN VERMEDİ

2023/24 sezonu başından itibaren rakiplerine Süper Lig’de büyük fark atan iki takım arasındaki şampiyonluk düğümü, ligin son haftasına taşındı. Son iki haftaya 6 puan farkla giren lider Galatasaray, 37. haftada Fenerbahçe ile sahasında beraberlik ihtimalinde dahi 24. şampiyonluğunu kutlayacaktı. Ancak Fenerbahçe, buna izin vermedi ve Cimbom’un şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı. Ligin 38. haftasında Galatasaray, Konyaspor deplasmanına çıkacak. Konya’da Cimbom’a şampiyonluk için beraberlik yetecekken, Fenerbahçe ise İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler ise sahasından mutlak galibiyetle ayrılarak, Galatasaray’ın puan kaybını bekleyecek.

haber1-001.jpg

DERBİ ÖNCESİ TANSİYON TAVAN

Derbi öncesi RAMS Park'ın zeminine çıkan Fenerbahçe’nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, Sarı-kırmızılı tribünlerden gelen tepkilere Sarı-lacivertli kulübün armasını öperek cevap verince Galatasaraylı futbolcularla tartışma yaşadı.

haber2-001.jpg

Kerem Aktürkoğlu ile fiziksel temasa giren Yandaş, karşılaşmanın ardından da Aktürkoğlu ile sosyal medya üzerinden atıştı.

haber3-001.jpg

5’E 1 DAYAK YERKEN

X’te bir Fenerbahçe hesabı, Kerem'in derbi sonrası stadyumdan ayrılırken "Korkak herif" dediği bir video paylaştı. Bu paylaşımı alıntılayan Mert Hakan Yandaş ise gülücük emojisi kullanarak "5'e 1 dayak yerken" ifadelerini kullandı.

fottoooooooo.jpg

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.