İlk Ceza O Belediyelere

İlk Ceza O Belediyelere

Büyükşehir Meclis toplantısında bütçe görüşmesine başkanları gelmeyen Nallıhan, Polatlı, Ayaş ve Akyurt Belediyelerinin bütçeleri görüşülmedi.

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Başkanları gelmeyen ilçe belediyelerin bütçelerinin görüşülmeyeceğini daha önce Meclis 2. Başkanvekili Nail Çimen açıklamıştı. Önceki gün gerçekleşen Büyükşehir Meclis toplantısına başkanları gelmeyen Nallıhan, Polatlı, Ayaş ve Akyurt Belediyelerinin bütçeleri görüşülmedi.

UYGULAMAKTA KARARLIYIZ

Meclis 2. Başkanvekili Nail Çimen, bütçe görüşmeleri öncesinde ilçe belediye başkanlarının Büyükşehir Belediye Meclisi Salonu’nda hazır bulunmalarını rica ettiklerini hatırlatarak, “Tüm Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımızın bu konuda hassasiyetleri var. Buraya gelmeyen belediye başkanlarının bütçesini görüşmemekte kararlıyız. Sanırım sizler de benimle aynı görüştesiniz” uyarısını tekrarladı.

4 BELEDİYE’NİN BÜTÇE GÖRÜŞMESİ ERTELENDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, ilçe belediyelerinin bütçelerini görüşmeye devam ediyor. Belediye Başkanları gelmediği için Nallıhan, Polatlı, Ayaş ve Akyurt Belediyelerinin bütçeleri görüşülmesi ertelendi. Nail Çimen bu uygulamaya bütün ilçe belediyelerin uyması gerektiğini belirterek başkanlar gelene kadar belediyelerin bütçelerinin erteleneceğini ifade etti.

HAZIR BULUNANLARIN BÜTÇESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Büyükşehir Belediye Meclisi, Haymana, Kızılcahamam, Bala, Şereflikoçhisar ve Çubuk belediyelerinin 2017 Mali Yılı bütçelerine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporlarını görüştü. Daha sonra bu ilçelerin bütçeleri, oy birliğiyle kabul edildi. İlçe belediyelerinin bütçe görüşmelerinde hazır bulunan başkanlar, daha sonra birer teşekkür konuşması yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.