İlker Yağcıoğlu'ndan derbi sonrası Galatasaray için çarpıcı iddia

İlker Yağcıoğlu'ndan derbi sonrası Galatasaray için çarpıcı iddia

Futbol yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin derbide Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçı yorumladı. İlker Yağcıoğlu, Galatasaray'la ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Eski futbolcu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'ı 2-1'le geçtiği karşılaşmayı TRT Spor'da değerlendirdi.

Fenerbahçe adına son bölümün sıkıntılı geçtiğini aktaran Yağcıoğlu, Sarı-Lacivertlilerin ikinci golü atmakta geciktiğini bildirdi.

İlker Yağcıoğlu Fenerbahçe'nin derbiyi kazanarak Galatasaray'ın daha da rahatlamasına izin vermediğini söyledi.

Üst düzey bir derbi olmadığını dile getiren Yağcıoğlu, "Genel anlamda biraz daha temposu düşük, Fenerbahçe'nin golü bulunca rölanti altına aldığı bir maç oldu." dedi.

İlker Yağcıoğlu, Livakovic'in çıkardığı Muleka'nın kafa vuruşunun derbinin kırılma anı olduğunu kaydetti.

Galatasaray'ın beklenmedik bir yerde puan kaybı yaşayacağını iddia eden İlker Yağcıoğlu, "Fenerbahçe kazandı, takibi sürdü. 15 maç üst üste kazanan rakibi bir yerde takılacak. Takılmayacak diye bir şey yok. Galatasaray hiç beklenmedik bir yerde puan kaybı yaşayacak. Serinin bozulması çok yakın." şeklinde konuştu.

İrfan Can Kahveci'nin performansından övgüyle bahseden Yağcıoğlu, milli futbolcunun kariyer sezonunu geçirdiğini belirtti.

Fenerbahçe'de futbolcular ve taraftarların maç sonunda büyük bir sevinç yaşamadığını aktaran İlker Yağcıoğlu, "Seviniyorlar gibi gözüküyordu ama içindeki burukluğu net şekilde görüyorsun. Taraftarda da var oyuncularda da var. Kafalarında geçen haftaki iki puan var. O iki puan belki şampiyonluğa mal oldu." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.