İlker Yağcıoğlu’ndan sert eleştiriler: “Kimsenin şampiyonluk beklentisi yok”
Fenerbahçe'nin Başakşehir galibiyeti sonrası TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan İlker Yağcıoğlu, hem teknik heyeti hem de hakemleri hedef aldı. Yağcıoğlu, Diego Carlos’un performansına da ağır eleştiriler yöneltti.
Fenerbahçe'nin Başakşehir galibiyeti sonrası TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan İlker Yağcıoğlu, hem teknik heyeti hem de hakemleri hedef aldı. Yağcıoğlu, Diego Carlos’un performansına da ağır eleştiriler yöneltti.
“FENERBAHÇE'DE KİMSE ŞAMPİYONLUK BEKLEMİYOR”
Fenerbahçe’nin galibiyetine rağmen takımda ve camiada şampiyonluk umudu kalmadığını savunan İlker Yağcıoğlu, “Hiçbir Fenerbahçelinin şampiyonluk beklentisi içinde olduğunu düşünmüyorum. Mourinho’da da bu inanç yoktur. Sadece hafta hafta erteliyor. Bu hafta da öyle yaptı. Kaybetseydi belki bu hafta iş biterdi” ifadelerini kullandı.
HAKEM PAKKAN’A: “MESLEK DEĞİŞTİRSİN”
Maçın hakemi Burak Pakkan’a sert çıkan Yağcıoğlu, “Burak Pakkan için başka meslek tercih etmesi kendisi için daha hayırlı olur. Yaşı genç, başka bir işe yönelsin” diyerek hakemin performansını yerden yere vurdu.
VAR HAKEMİ VERİSSİMO’YA KAPIYI GÖSTERDİ
Portekizli VAR hakemi Fabio Verissimo’ya da tepkisini dile getiren Yağcıoğlu, “VAR da enteresan kararlar verdi. O arkadaşı da bir daha Türkiye’ye sokmamak lazım. Bu, daha iddialı bir maç olsaydı infial yaratacak kararlardı, her iki taraf için de” sözleriyle sistemin işleyişine olan güvenini sorguladı.
“BU HALİYSE VAY HALİNE”
Fenerbahçe’nin savunmacısı Diego Carlos’un sahadaki performansını da değerlendiren Yağcıoğlu, “Müdahalelerine, pozisyon alışına bakıyorum; hakikaten sıkıntılı. Premier Lig görmüş oyuncu diyoruz ama hiç güven vermedi. Çok savruk oynadı. Fiziksel olarak hazır değilse ayrı mesele ama bu tam haliyse, vay haline” dedi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.