İmparatordan evlilik açıklaması: Her an…

İmparatordan evlilik açıklaması: Her an…

Söylediği şarkılarla gönüllerde taht kuran, kasetleri binlerce satılan, şarkıları milyonlarca kez dinlenen İbrahim Tatlıses, evlilik kararı aldığını açıkladı. Evlilikle alakalı paylaşım yapan Tatlıses, “Çok uzakta değil” dedi.

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve yıllarca tedavi gören ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Star TV ekranlarında eski programı İbo Şov’u yapmaya tekrar başlamıştı. İki sezondur güzel bölümler ortaya koyan imparator, birkaç tane de yeni çıkardığı şarkısıyla tekrar insanların gündemine girdi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı X’te yaptığı paylaşımda evlilik hazırlığı içerisinde olduğunu duyurdu. Gündeme bu sansasyonel açıklamayla düşen İbrahim Tatlıses, “Her an sürpriz bir evlilik yapabilirim çok uzak değil” açıklamasında bulundu.

ibrahim-tatlises-3.jpg

“TEKLİK ALLAH’A MAHSUSTUR”

71 yaşındaki İbrahim Tatlıses, evlilik ile ilgili olan düşüncelerini X’te yazdı. Özel hayatıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Tatlıses, yeniden nikâh masasına oturacağını belirterek “’Evlilik yapabilirim, çok uzak değil’, 'Her an bir sürpriz evlilik yapabilirim çok uzak değil’, 'Etrafım tabi ki kalabalık, biraz kafamı dinlemek istiyorum, kafamı'” ifadelerini kullandı.

ibrahim-tatlises-4.jpg

TOPLAM 4 EVLİLİK

İbrahim Tatlıses’in X’teki dikkat çeken paylaşımlarının ardından, Tatlıses’in çocukları ve eşleri merak konusu oldu. 7 çocuğu olan İbrahim Tatlıses’in bilinen 2 resmi nikâhlı eşi, 2 de imam nikâhlı eşi vardır. Bunlardan en bilinenleri ise; ilk eşi Adalet Hanım, Derya Tuna ve Perihan Savaş’tır. İbrahim Tatlıses, son olarak geçtiğimiz yıllarda 25 yaşındaki sevgilisiyle evlilik kararı almış, ancak kızın ailesi tarafından bu karar veto edilmişti.

İşte o paylaşımlar:

ibrahim-tatlises-1.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.