İnatçı yağ lekelerini söküp atıyor! Ovalamaya bile gerek bırakmıyor

İnatçı yağ lekelerini söküp atıyor! Ovalamaya bile gerek bırakmıyor

Temizlik uzmanı Bayan Hinch'in hayranları, fırın kapağı camındaki sert yağı ve kiri çıkarmanın tüyolarını paylaştı. Paylaştığı o tarif sayesinde sizler de yağ ve inatçı lekelerden kurtulabilirsiniz.

Yağ lekesi can sıkıcı bir sorun. Yağ lekesi çok zor çıkan sorunlar arasında yer aldığı için bir çok kişi temizlik sırlarını araştırıyor.

Özellikle kuruyan yağ lekelerini çıkarmak tam bir çile. Tik Tok platformunda paylaşılan bir tüyo herkesi şaşkına çevirecek bir temizlik tüyosu içeriyor.

Kısa sürede fırındaki yağ lekelerinden bu tüyo sayesinde kurtulmak mümkün oluyor.

Mynet'te aktarılan habere göre; Temizlik uzmanı Bayan Hinch'in hayranları, fırın kapağı camındaki sert yağı ve kiri çıkarmanın tüyolarını paylaştı. Fırını düzenli olarak temizlemek sadece daha iyi görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda cihazın verimliliğini de artırabilir.

640xauto.jpg
Fırın kapaklarındaki kahverengi çizgilerden utananlar için, şimdi onlarla mücadele etme zamanı. İnatçı yağ lekelerinden kurtulmak için, çoğu kişinin banyosunda bulacağı bir ürün olan tıraş köpüğünün kullanılması önerildi.

Judith Waldron, tıraş köpüğü hilesi için şöyle yazdı: "Yağ lekeleri tıraş köpüğüyle gayet güzel oldu, birkaç dakika bekletildi, sonra yıkandı, harika çalışıyor."

Katie Winfield şunları önerdi: “Bardağın tamamına biraz tıraş köpüğü püskürtün ve birkaç dakika sonra inatçı lekelerin ovalamadan çıktığını göreceksiniz. Şok olacaksınız.

Tanya Haines şu yorumu yaptı: "Yalnızca tıraş köpüğü kullanın ve bırakın. Ardından ovalamadan silin ve camın yeni gibi çıkmasının keyfini çıkarın.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.