iPhone SE 4 modelinin tasarımı belli oldu

iPhone SE 4 modelinin tasarımı belli oldu

ABD’nin teknoloji devi Apple’ın, uygun fiyatla piyasaya sürdüğü SE serisinin 4. neslinin tasarımı belli oldu. İşte tüm tasarım detaylarıyla iPhone SE 4…

Güncel bilgilere göre; iPhone SE 4'ün tasarımında iPhone 12 serisinden aşina olduğumuz köşeli bir stile geçiş yapılacak. Cihazın boyutları ise iPhone 14'e oldukça yakın olacak. Artık TouchID yerine FaceID özelliğine geçiş yapılacak, bu da iPhone SE serisinin çağdaş ve güncel bir görünüm kazanmasını sağlayacak. Ancak, kullanıcılar "Dinamik Ada" özelliği beklerken bir miktar hayal kırıklığı yaşayabilirler.

haber1.jpg

IPHONE 14 İLE BENZER OLACAK

Elde edilen bilgilere göre, SE 4'te çentikli ekran tasarımı bulunacak ve bu, iPhone 14 ile aynı olacak. Tasarım açısından benzerlik gösteren model, iPhone 14'ten 6 gram daha hafif olacak.

Arka tarafta tek bir kamera yer alacak, ancak bu kameranın 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. İlginç bir detay ise, iPhone SE 4'ün çift kamera sistemine sahip olmasa da, iPhone 15 Pro Max'te tanıtılan "Action Button" özelliğine sahip olacak. Bunun dışındaki tüm özellikler ise iPhone 14 ile benzer olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.