İrfan Can Kahveci'nin bonservisi belli oldu: Avrupa devleri istiyor

İrfan Can Kahveci'nin bonservisi belli oldu: Avrupa devleri istiyor

Fenerbahçe'de bu sezon attığı goller ve yaptığı asistlerle taraftarın sevgilisi haline gelen İrfan Can Kahveci, Avrupa devlerinin radarına girdi. Fransız basını, İrfan Can'ın bonservisini de açıkladı.

Fenerbahçe'de sezona damga vuran isimlerden biri olan İrfan Can Kahveci, Avrupa kulüplerinin transfer listesine girdi. Birçok takımın yakından takip ettiği İrfan Can'a Fransa'dan da sürpriz bir talip çıktı.

İŞTE İRFAN'IN BONSERVİSİ

Fransız basını Sport.fr, Rennes'in Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'yi transfer listesine aldığını yazdı. Fenerbahçe'nin İrfan için Avrupa kulüplerinden en az 20 milyon Euro bonservis bedeli istediği ifade edildi.

Haberde, "Kahveci'nin sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor ancak transfer piyasasında oldukça yüksek bir değere sahip. Stade Rennais'in anlaşmayı tamamlamak için bazı rakipleri olacak. İrfan Can Kahveci birçok Avrupa kulübünün ilgisini çekiyor." ifadeleri kullanıldı.

İSPANYA, İNGİLTERE, İTALYA...

İrfan Can Kahveci'yi Rennes dışında İspanya'dan Sevilla, İngiltere'den Newcastle ve İtalya'dan Roma ve Lazio gibi kulüpler de takip ediyor.

Bu sezon Fenerbahçe forması ile toplam 45 resmi maça çıkan İrfan Can 18 gol atarken 12 kez de asist performansı sergiledi.

Kaynak:Haber Merkezi

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.