İrfan Değirmenci açıkladı: Halk TV’ye geri dönmeyecek

İrfan Değirmenci açıkladı: Halk TV’ye geri dönmeyecek

Gazeteci İrfan Değirmenci Türkiye İşçi Partisi adayı olarak katıldığı Çankaya Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP adayı Hüseyin Can Güner'e karşı kaybettikten sonra Halk TV’ye dönmeyeceğini açıkladı.

Gazeteci İrfan Değirmenci Türkiye İşçi Partisi adayı olarak katıldığı Çankaya Belediye Başkanlığı seçimlerinde CHP adayı Hüseyin Can Güner'e karşı kaybettikten sonra Halk TV ile ilgili kararını açıkladı.

1-002.jpg

HALK TV’YE TEPKİ

Seçim sürecinde hiçbir zaman Halk TV ekranına çıkarılmadığını belirten Değirmenci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Seçim sürecinde bir kez dahi ekranına çıkarılmadığım Halk Tv'ye elbette dönmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

Değirmenci ayrıca seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, TİP'in Çankaya'da üçüncü parti olduğunu ve partisinin diğer bölgelerde de önemli sonuçlar aldığını belirtti. Siyasete TİP çatısı altında devam edeceğini ve mücadele etmeye devam edeceğini vurguladı.

Değirmenci'nin açıklamalarının ardından, Çankaya Belediye Başkanı seçilen CHP'li Hüseyin Can Güner'i tebrik ettiği ve "Daha çok görüşeceğiz" dediği belirtildi.

Değirmenci, Çankaya’da yüzde 6,07 oy aldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.