İsmail Kartal Fenerbahçe tarihine geçecek

İsmail Kartal Fenerbahçe tarihine geçecek

Fenerbahçe ile Süper Lig'de 20 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen İsmail Kartal, rekor kırmak istiyor. Fatih Karagümrük ile oynanacak mücadeleden puan ya da puanlar alması halinde Kartal, kulüp tarihine geçecek.

Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, 32. haftada Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Birçok futbolcusundan mahrum bir şekilde maça çıkacak Sarı Lacivertlilerde İsmail Kartal, rekor peşinde.

Ligde oynadıkları son 20 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve 16 galibiyet, 4 beraberlik alan İsmail Kartal, Fatih Karagümrük karşısında puan ya da puanlar alması halinde kulüp tarihine geçecek. İsmail Kartal, Karagümrük deplasmanında kaybetmezse bir sezonda en uzun (21) yenilmezlik serisini yakalamış olacak.

Aykut Kocaman’a ait en uzun yenilmezlik serisini geçen, Christoph Daum’un rekoruna ortak olan İsmail Kartal'ın tek isteği galibiyet.

8 OYUNCU FORMA GİYEMEYECEK

Karagümrük karşısına sakatlıkları olan Oosterwolde, Mert Hakan, Cengiz ve Becao’dan, cezalı, İrfan Can Eğribayat ile Szymanski’den mahrum çıkacak Fenerbahçe’de henüz hazır olmayan King ve Djiku da kadroda olmayacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.