İsmail Kartal: İlk hedef Süper Kupa'yı kazanmak! Sonra da lig şampiyonluğu

İsmail Kartal: İlk hedef Süper Kupa'yı kazanmak! Sonra da lig şampiyonluğu

İsmail Yüksek ile gittiği İtalya tatilinden dönen Barış Alper Yılmaz “ligden çekilme”yi görüşecek olan Fenerbahçe ile ilgili bombayı patlattı.

Fenerbahçe'nin 2 Nisan'da yapacağı olağanüstü genel kurulda alacağı kararlar herkes için merak konusu... Sadece Fenerbahçe camiası ya da Fenerbahçeli oyuncular değil, ezeli rakipler hatta rakip olmayın futbolla ilgilenen herkes sarı-lacivertli camianın kararını bekliyor.

Galatasaray camiası da Fenerbahçe'nin yarın yapacağı olağanüstü genel kurulda alacağı kararları yakından izliyor. Milli takım kampında da bu durum konuşuldu.

Hatta Fenerbahçeli ve Galatasaraylı futbolcular bunu tartıştı. Milli takım kampı bitti. İki iyi arkadaş İsmail Yüksek ve Barış Alper Yılmaz kısa süreli tatil için İtalya'nın yolunu tuttu.

baris-alprt.jpg

BARIŞ ALPER BOMBAYI PATLATTI

Dönüşte takıma katılan Yılmaz ise bombayı patlattı.

Ligden çekilmeyecekler. İsmail (Yüksek), İsmail (Kartal)hocayla konuştu. "Çekilme falan yok" demiş İsmail hoca, hatta “İlk hedefimiz Süper Kupa'yı kazanmak” demiş.

İsmail'e kendine milli takım kampında dikkat etmesini, kalan 8 haftada kendisine çok ihtiyacı olduğunu söyledi.

ÇEKİLME OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORLAR

Bu arada Barış Alper dışında Fenerbahçeli futbolcularla Ali Koç'un konuşmalarını tartışan Galatasaraylı oyuncular benzer düşüncelerle Antalya kampına döndüler.

Hiçbirisi (Fenerbahçeli oyuncular) çekilme olacağını düşünmüyor. İsmail (Kartal) hoca sürekli aradı. Kendilerine dikkat etmelerini, 'Süper Kupa ve lig maçlarında kendilerine ihtiyaçları olduğunu söyledi' yorumunu yaptılar.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.