İsmail Kartal'dan Süper Kupa açıklaması: Bir tepkiydi

İsmail Kartal'dan Süper Kupa açıklaması: Bir tepkiydi

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray ile oynadıkları Süper Kupa maçında sahadan çekilmeleriyle ilgili konuştu. Kartal, "Yaptığımız Süper Kupa maçındaki hareket bir tepkiydi" dedi.

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde yarın Yunanistan’da Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Atina'dan avantajlı dönmek isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maç öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray’la oynan ve Fenerbahçe’nin tepki olarak sahadan çekildiği Süper Kupa maçına ilişkin konuşan İsmail Kartal, "Bizim yaşadıklarımız lig maçlarında olsun, kupa maçlarında olsun ortada. Yaptığımız Süper Kupa maçındaki hareket bir tepkiydi.” diye konuşan İsmail Kartal, “Bazı şeylerin değişmesini istiyorsak, kurumların da bir değerlendirme yapmasını istiyoruz. Sahanın içinde kalmaya devam edeceğiz" dedi.

"İYİ BİR SKORLA DÖNMEK İSTİYORUZ"

Rakipleri Olympiakos hakkında da konuşan Kartal, “İlk maçta planlarımız içinde rakibimizin güçlü yönlerini biliyoruz. Biz de güçlü yönlerimizi yansıtarak, iyi bir skorla dönmek istiyoruz. Sonrasında evimizde bu turu geçmek istiyoruz. Olympiakos önceki turda özellikle ikinci maçta daha dengeli oyun ortaya koydular" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.