İspanya’dan sürpriz talip: Szymanski artık yolcu

İspanya’dan sürpriz talip: Szymanski artık yolcu

Fenerbahçe’de geleceği merak edilen Sebastian Szymanski için transferde hareketlilik artıyor. Polonyalı yıldızla Avrupa’dan birçok kulüp ilgilenirken, son talibin İspanya La Liga’dan çıkması dikkat çekti.

Ara transfer dönemine hızlı giren Fenerbahçe’de, kadroya yapılan takviyelerin ardından ayrılacak isimler de gündemin üst sıralarında yer alıyor. Bu isimlerin başında ise son dönemde forma şansı bulmakta zorlanan Sebastian Szymanski geliyor.

Polonya Milli Takımı Teknik Direktörü Jan Urban, Kanale Sportowy’e verdiği röportajda Szymanski’nin durumuna dikkat çekerek, “Fenerbahçe’de oynaması pek olası görünmüyor. Umarım kulüp değiştirir çünkü oynamasını istiyoruz. Aksi halde milli takım için büyük bir kayıp olur” ifadelerini kullandı.

BETİS İHTİMALİ GÜÇLENİYOR

Transfer iddialarına bir yenisi daha eklendi. Gazeteci Rudy Galetti’nin haberine göre, La Liga temsilcisi Real Betis, Giovani Lo Celso’nun ocak ayında takımdan ayrılması halinde Sebastian Szymanski’yi ciddi bir alternatif olarak değerlendiriyor.

İspanyol ekibinin nabız yokladığı belirtilirken, Fenerbahçe’nin oyuncuyla ilgili vereceği karar ve olası tekliflerin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor. Szymanski’nin Avrupa’ya dönüş ihtimali, sarı-lacivertli camiada da yakından takip ediliyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.